Névjegy

brunnert

1982. május 12-én születtem Keszthelyen.

A szakács szakma megszerzése után a keszthelyi Vendéglátó Szakközépiskolában érettségiztem. ahol a Diákönkormányzat elnöke voltam, illetve 2 évig vezettem a városi Diákönkormányzatot is. Vendéglátó Szakmenedzser végzettség megszerzése után, felvételt nyertem a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karára, ahol közgazdászként, vendéglátó és szálloda szakon államvizsgáztam.

Baloldali érdeklődésű fiatalként kapcsolódtam be a politikai életbe Keszthelyen, 2005-ben léptem be a Magyar Szocialista Pártba. Ifjúsági, oktatási, kulturális, sport, illetve turisztikai és külkapcsolati területeken is dolgoztam a párt Zala megyei szervezetében. A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom alapítója, 2010 óta alelnöke vagyok.

Alapító tagja vagyok a Magyarországi Gyermekbarát Mozgalom 14. számú keszthelyi alapszervezetének és a Pelso Állatvédő Alapítványnak.

Nőtlen vagyok, keresztgyermekeim Regina és Bálint, akik nővérem, Anita gyermekei is egyben.

Családom a 18. századi német betelepítési hullámmal érkezett a török által elpusztított, elnéptelenedett Esztergályba.

Őseim életében e település mindig is különleges szerepet töltött be. Ez volt a központ, ahol az ünnepek alkalmával mindig találkoztak az itt élő, s a környező településeken szétszóródott családtagok.

Emlékük ma is kötelez: mivel eddig is időm nagy részében a faluban éltem, ezért döntöttem úgy, hogy 5 esztendővel ezelőtt, e falu közösségébe mintegy “visszatérve”, a családi gazdaság rendbehozatalával, folyamatos fejlesztésével igyekszem ápolni elődeim örökségét.

2014-ben, az önkormányzati választások alkalmával szeretném magam polgármester-jelöltként megméretni. Célom, hogy újra helyzetbe hozhassam sokkal jobb sorsra érdemes településünket, s a közbiztonság helyreállítása, illetve egyéb fontos közfeladatok mielőbbi elvégzése révén én is tehessek valamit azért a közösségért, melynek fenntartásához, megőrzéséhez őseim oly sok mindennel járultak hozzá.