Közéleti csütörtök – Kunhalmi Ágnessel

brunnert

Közéleti csütörtök – Kunhalmi Ágnessel

Keszthely – Az ősz óta két hetente megrendezett “Közéleti csütörtök” című rendezvény keretében Keszthelyen járt Kunhalmi Ágnes, az MSZP Országos Elnökségének tagja. A nyílt fórum megkezdése előtt Brunner Tiborral, az MSZP volt országgyűlési képviselőjelöltjével együtt tartott sajtótájékoztatót, aki az “Összefogás” szövetség létrejötte miatt lemondott jelöltségéről.

Az “Összefogás” néven egyesülő baloldali ellenzéki szövetség létrejötte miatt újragondolták az egyéni jelöltek személyét. Brunner Tibor a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a cél, azaz Orbán Viktor leváltása és az elmúlt három évben az ebbe befektetett energiája nagy döntés elé állította.
Arra kéri a választópolgárokat, hogy a cél érdekében azzal segítsék a munkájukat, hogy a DK jelöltjét támogatják. Kunhalmi Ágnes, az MSZP Országos Elnökségének tagja is megerősítette: a legfontosabb most az összefogás, de ez áldozatokkal jár – a nyertes majd a lakosság lesz. A választások megnyerése esetére már elkészítettek egy azonnali intézkedéscsomagot. Ez az oktatásra is hatást gyakorol majd.
Hangsúlyozta: a jelenlegi kormány számos “ostoba” döntést hozott, amiket felül szeretnének vizsgálni.
A sajtótájékoztatót követően Mohácsi József, az MSZP Keszthelyi Szervezetének elnöke, Kunhalmi Ágnes és Brunner Tibor a “Közéleti csütörtök” keretében az érdeklődő lakossággal is beszélgetett.

Keszthelyi Televízió – Tüskés Balázs

Forrás: http://www.tvkeszthely.hu/hirek/5205/mszp-sajtotajekoztato/

2 Comments so far

Leave a Reply